1. Kies je naambord
2. Personaliseer je naambord
3. Bestel je naambord

3 november, 2021

Terug naar overzicht

Unieke naambordjes voordeur 

Een naambordje is ontzettend handig voor iedereen die bij je aan de voordeur komt. De postbode, de pakket- of maaltijdbezorger en al jullie vrienden kunnen zo immers direct zien dat ze bij jou aan het goede adres zijn. Daarnaast vertelt zo’n bordje heel veel over wie jullie zijn en kan het juiste bordje de entree van je woning helemaal afmaken. Bij 123naamborden helpen we je graag met het vinden van het perfecte naambordje. Wij bieden je een groot aantal unieke naambordjes voor de voordeur, die je bovendien helemaal zelf kunt personaliseren en ontwerpen. Bijna alles is mogelijk, behalve een dertien-in-een-dozijn bordje. Meer weten? Lees dan verder of bekijk hier al onze bijzondere naambordjes!

Zijn al jullie naambordjes uniek?

Bij 123naamborden beschikken we over onze eigen ontwerpers en onze eigen productiefaciliteiten. Wij ontwerpen en produceren alle naamborden dus helemaal zelf, met behulp van diverse professionele snijmachines, lasers, metaalprinters en het belangrijkste: gepassioneerde vakmensen. Daardoor is ons aanbod helemaal uniek en vind je de naambordjes niet op andere websites. Bovendien kun je met de ontwerptool de lay-out en de bedrukking van het bordje zelf bepalen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat het voordeurnaambordje dat je bij ons bestelt geheel uniek is. 

Welke soorten unieke naamborden zijn er? 

Onze collectie bestaat uit meer dan honderd unieke designs in verschillende trendy stijlen, zoals modern, industrieel en klassiek. Ook op het gebied van materialen heb je ontzettend veel keuze: 

Leisteen. Geen twee stukken van deze schitterende natuurlijke steensoort zijn identiek. Leisteen naamborden geven daardoor een heel authentieke uitstraling. 

Messing. Messing geeft een luxe en chique look aan je gevel. Met een unieke gravure maakt dit materiaal iedere gevel speciaal!

Plexiglas. Klinkt misschien niet heel uniek, maar is het wel! Wij gebruiken hoge kwaliteit zwart plexiglas, wat gecombineerd kan worden met transparant plexiglas. Samen met een strakke gravure in full color geeft dit een unieke look.

RVS. RVS naamborden zijn een prachtig visitekaartje en geven een strakke, nette en professionele uitstraling. Favoriet bij vele vooraanstaande families en ook te zien naast de voordeur van menig bedrijfspand!

RVS look. Omdat RVS look in full color bedrukt kan worden, heb je bij dit fraaie materiaal onder meer de vrijheid om mooi kleurrijke ontwerpen te maken.

RVS plexiglas. Het beste van twee werelden, in één uniek voordeurnaambordje. 

RVS look plexiglas. Ook deze materiaalcombinatie biedt creatieve ontwerpers veel vrijheid om een bordje te maken dat niet alleen mooi is, maar ook precies vertelt wie je bent.

Wit aluminium. Dit materiaal is een droom voor wie een uniek naamplaatje wil ontwerpen. Open de ontwerptool en ontdek waarom!

Hoe ontwerp ik mijn eigen unieke naambordje voor de voordeur? 

Heb je jouw favoriete model naambordje gevonden? Dan kun je dit eenvoudig personaliseren met de ontwerptool. Deze opent automatisch als je klikt op ‘personaliseer jouw naambord’. Hier kun je jullie voornamen, achternaam en het huisnummer met een paar klikken direct aanpassen. En ben je creatief en ontwerp je het naambordje liefst helemaal zelf? Dan kun je met de ontwerptool ook helemaal losgaan. Pas bijvoorbeeld het lettertype en de kleuren aan of voeg nieuwe velden of zelfs afbeeldingen toe. Alles (bijna alles) is mogelijk!

Tip: ben je op zoek naar een bepaalde afmeting of een vorm die je niet tussen onze collectie ziet staan? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Omdat wij beschikken over onze eigen machines, kunnen we in veel gevallen ook 100% maatwerk leveren. Wij kijken graag samen met jou wat mogelijk is!

Unieke naambordjes voor de voordeur kopen bij 123naamborden

Alle unieke naambordjes voor de voordeur die je bij ons bestelt, worden binnen enkele dagen geleverd. De precieze levertijd is afhankelijk van het materiaal dat je kiest en de tijd die nodig is om jouw naamplaatje te maken (kijk voor informatie hierover ook bij de veelgestelde vragen). Vanaf €20,- is de bezorging helemaal gratis en omdat we het naambordje leveren inclusief montagemateriaal, kun je het na ontvangst direct ophangen.

betaal-met-ideal wij-verzenden-met-postnl wij-verzenden-met-dpd
© 2024 123naamborden.nl - Alle rechten voorbehouden