1. Kies je naambord
2. Personaliseer je naambord
3. Bestel je naambord

Top 5 stoere naambordjes 3 november, 2021

Terug naar overzicht

Stoer naambord voordeur – Top 5

Of je nu in een leuk rijtjeshuis woont, een mooi appartement of een riante villa, met een al te tuttig naambordje maak je sowieso geen indruk. Wil jij er daarentegen zeker van zijn dat je gasten al bij het aanbellen een goed gevoel krijgen? Dat de postbode vol ontzag je brieven door de brievenbus gooit? En dat jullie zelf iedere keer weer vol trots thuiskomen? Dan is een stoer naambord bij de voordeur een must. Bij 123naamborden hebben we een ruime collectie stoere, uitgesproken en originele naambordjes. Deze kun je zelf bovendien ook nog eens grotendeels zelf ontwerpen en helemaal personaliseren. Benieuwd wat de stoerste zijn? Bekijk dan hier onze top 5 stoere naambordjes!

1. Leisteen naambord

Een naambordje uit leisteen is een echte klassieker en geeft je gevel een heel krachtige en zelfverzekerde uitstraling. Leisteen is namelijk een echt natuurproduct met een subtiel ruwe afwerking. Dankzij de gelaagdheid en de natuurlijke kleurnuances is ieder stuk leisteen geheel uniek, waardoor het een flinke dosis karakter uitstraalt. Doordat je het bij ons ook nog eens helemaal zelf kunt ontwerpen, ben je met leisteen verzekerd van een ontzettend stoer naambordje. 

Bekijk hier onze leisteen naamborden.

2. RVS

Ben je op zoek naar een naambord dat de entree van je woning een hele strakke en oerdegelijke look geeft? Of heb je jouw woning helemaal industrieel ingericht, en wil je een naambordje dat hier goed bij past? Dan is een naambordje van RVS is een stoere keuze. Dit geeft je gevel een moderne en industriële uitstraling en laat direct zien dat in jouw huis geen muurbloempjes wonen! 

Bekijk alle RVS naambordjes.

3. Zwart plexiglas naambordje

Net als bij leisteen geeft de combinatie van de zwarte ondergrond met witte letters een mooie minimalistische en stoere uitstraling. Naambordjes met zwart plexiglas hebben we in diverse spraakmakende vormen, zoals rond, vierkant en ovaal. Naast dat deze bordjes heel stoer zijn, zijn ze ook goed bestand tegen weer en wind. Daardoor blijven ze ook jarenlang mooi en superstoer! En wil je jouw plexiglas bordje een extra beetje cachet geven? Kies dan een model met een extra doorzichtig plexiglas voorplaatje. Heel bijzonder!

Laat mij die plexiglas bordjes zien!

4. Industrieel – Betonlook

Bijzonder trendy, stevig en stoer: een naambordje met betonlook. Dit naambordje gaat perfect samen met een rauwe en industriële inrichting en geeft je gasten alvast een voorproefje van de stoerheid die ze binnen kunnen verwachten. Omdat wij de betonlook naambordjes maken van aluminium en bedrukken met sublimatie, ben je gegarandeerd van een bordje dat ook heel lang goed blijft.

Bekijk alle betonlook naambordjes.

5. RVS look plexiglas

Met een naambordje van RVS look metaal en plexiglas combineer je het strakke en degelijke van RVS, met het minimalistische van plexiglas. De combinatie geeft een ontzettend stoere look en is dan ook geliefd bij jong en oud. Ook veel van onze zakelijke klanten kiezen voor dit type bordjes, omdat het niet alleen erg stoer is, maar ook een professionele uitstraling geeft en nauwelijks slijt. 

Bekijk hier de collectie.

Stoer naambord voordeur kopen bij 123naamborden

Kan je niet wachten om je naambordje naast je voordeur te zien prijken? Bestel je stoere naambord voor de voordeur dan direct! Kies je favoriete model, personaliseer het bordje (of ontwerp het helemaal zelf) en bestel om het naambordje zo snel mogelijk thuis te laten bezorgen. Vanaf €20,- is de bezorging gratis en omdat we het leveren inclusief montagemateriaal, is monteren voor iedereen een fluitje van een cent. 

betaal-met-ideal wij-verzenden-met-postnl wij-verzenden-met-dpd
© 2024 123naamborden.nl - Alle rechten voorbehouden