1. Kies je naambord
2. Personaliseer je naambord
3. Bestel je naambord

Hoe houd ik mijn RVS-naambord mooi? 15 oktober, 2018

Terug naar overzicht

Niemand wil een RVS-naambord met lelijke vlekken en aanslag. Toch komt dit geregeld voor. 123naamborden wordt dan ook een paar keer per jaar om hulp gevraagd. Voor iedereen met een RVS-naambord hebben we goed nieuws, en… minder goed nieuws.

RVS-naamborden hebben een robuuste en degelijke kwaliteit, waardoor deze naamborden zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. Echter, RVS-naamborden vergen wel enige onderhoud. Zeker wanneer het naambord buiten wordt blootgesteld aan de weerselementen.

Het goede nieuws is dat de aanslag en vlekken op RVS-naamborden voorkomen kunnen worden met goed en regelmatig onderhoud. Bevat een RVS-naambord eenmaal vlekken en aanslag, dan kan het al te laat zijn om deze te verwijderen. Dat laatste is natuurlijk minder leuk om te lezen, en daarmee ook meteen het minder goede nieuws.

Poetsen met RVS-spray

Poets daarom altijd jouw RVS-naambord met RVS-spray, ook al zie je geen aanslag of vlekken. Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer dit regelmatig gebeurt, blijft jouw RVS-naambord mooi en gaat het vele malen langer mee.

Twee keer per jaar met RVS-spray poetsen is volgens onze RVS-expert voldoende. That’s it!
Dus wil je de levensduur van jouw mooie RVS-naambord verlengen, dan hoef je slechts elke zes maanden een klein kwartiertje te sprayen en te poetsen.

Nog niet overtuigd?

Zo ziet een RVS-naambord er na verloop van tijd uit wanneer er geen onderhoud wordt gepleegd.

rvs naambord smerig

En dit is een glimmend en glanzend RVS-naambord dat al vier jaar buiten hangt én goed onderhouden is.

rvs naambord schoon

Tip van Flip

  • Het belangrijkste van het onderhoud voor RVS-naamborden is dit regelmatig doen.
  • Het moeilijkste van het onderhoud voor RVS-naamborden is dit onthouden.
  • Het makkelijkste van het onderhoud voor RVS-naamborden is het poetsen.

Plan daarom een afspraak in jouw agenda voor het poetsen van het RVS-naambord met RVS-spray. In de meeste elektronische agenda’s kun je een afspraak elke zoveel maanden laten herhalen. Ook kun je de afspraak zo instellen dat de agenda jou een herinnering mailt wanneer de afspraak nadert.

Op deze manier hoef je het RVS-onderhoud niet meer te onthouden en poets je toch regelmatig jouw RVS-naambord met RVS-spray dat hierdoor langer mooi blijft.

En mocht je nu willen weten waar je bij jou in de omgeving RVS-spray kunt kopen?  Google is je beste vriend. 

betaal-met-ideal wij-verzenden-met-postnl wij-verzenden-met-dpd
© 2024 123naamborden.nl - Alle rechten voorbehouden